Printad folie

En del företag väljer en folie som man t ex kan printa bilder eller andra egna motiv på.

Detta alternativ används på alla typer av fordon och ger en mycket bra exponering på håll. Ett val för den som verkligen vill sticka ut i mängden.


Print & dekor i kombination

Vissa företag väljer en kombination av printad folie och skuren dekor. 

Detta alternativ används ofta på fordon med bakgavellyft då skåpet är en mycket bra exponeringsyta och printat material syns både på långt håll och tydligt. För att bryta av lite från den printade delen så kan man använda sig av vanlig skuren enfärgsdekor på till exempel hytten eller olika typer av dekaler.

Helfoliering & dekor i kombination

En helfoliering med t ex sin egen färgkod och skuren dekor börjar bli allt vanligare på Sveriges vägar. Trenden är tydligt uppåtgående och många av de största och mest framgångsrika åkerierna väljer att gå fullt ut med att stärka sitt varumärke på detta sätt.

Print & dekor för de som "Arbetar på väg"

Många företag med fordon som utför "Arbete på väg" väljer olika former av synbarhet och inte bara reflex, för att även kunna profilera sig. Reflexer finns i alla tänkbara färger och varianter, allt från klassificerade till print och formbar folie. Fluorescerande folier finns även som komplement för synbarheten dagtid.


Dekor & skuren text

Skuren text/dekor är ofta ett alternativ till printad dekor. Detta används väldigt ofta av de företag som använder sig av enfärgade logotyper eller texter. Detta alternativ går oftast fort att montera men tar desto längre tid att ta fram materialet.

Försäkringsärenden

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och utför alla former av försäkringsarbeten relaterade till foliering och dekor. Att tänka på om fordonet måste lackeras innan foliering så behöver lacken andas/härda i några veckor innan foliering, mer exakt vet lackeringsverkstaden.