Printade dekaler

En printad dekal kan ha många skepnader, kvaliteter och syften. Allt är upp till dig att bestämma och vi vägleder givetvis dig till rätt val. Alla motiv går att printa med rätt filtyp och upplösning. För att få bästa och längsta hållbarhet kan man välja att laminera dekalen med ett skyddslamniat. Bilden visar en dekal som just nu är väldigt eftertraktad. Denna dekal har extra vidhäftande adhesiv (Hårdhäftande lim) och skyddslaminat för att kunna appliceras på golv. Som sagt, val av vinyl, adhesiv, skyddslaminat, storlek, motiv är nästa oändligt och fantasin är det som sätter gränser.

Printad & skuren dekal

En dekal kan även vara printad och skuren, i detta fall som sagofigurer och landskap.

Som bilden visar så appliceras denna dekal över en hel sida på en buss. En dekal för detta ändamål bör alltid vara laminerad med någon form av skydd.

Skuren dekal eller dekor

En dekal kan även vara enbart skuren och i en eller flera färger, som i detta fall som en text.

Som bilden visar så appliceras denna dekal med appliceringstejp för att lätt kunna passas in korrekt. Enkelt, snyggt och tydligt.

Här finns det ett helt hav av olika färger och vidhäftningar, man behöver sällan laminera denna typ av dekal. Enkelt, snyggt och tydligt