Printad folie

En del företag väljer en folie som man t ex kan printa bilder eller andra egna motiv på.

Detta alternativ används på alla typer av fordon och ger en mycket bra exponering på håll. Ett val för den som verkligen vill sticka ut i mängden. Den printade folien ni ser på bilden är Hallandstrafikens val av motiv.


Print & dekor i kombination

Flertalet av våra kunder väljer en kombination av printad folie och skuren dekor. 

Detta alternativ används ofta på bussar för att skapa ett färgstarkt intryck som syns både på långt håll och är tydligt. Vill man bryta av lite från den printade delen så kan man använda sig av vanlig skuren enfärgsdekor eller olika typer av dekaler. Bilden visar vår kund Flygbussarna och hur en montering av deras printade dekorer ser ut.


Helfoliering & dekor i kombination

En helfoliering med t ex sin egen färgkod och skuren dekor börjar bli allt mer vanligt på Sveriges vägar. Trenden är tydligt uppåtgående och många bussbolag väljer nu att anamma trenden. Bilden visar spelarbussen som ägs av vår kund Nybergs Buss och som kör spelarna i bandylaget Villa-Lidköping till dess matcher.


Dekor & skuren text

Skuren text/dekor är ofta ett alternativ till printad dekor. Detta alternativ används av bussbolag som använder sig av enfärgad dekorer, logotyper eller texter. Detta alternativ går oftast fort att montera men tar desto längre tid att arbeta fram materialet. Bilden visar ett fordon från vår kund MAN/Neoplan och som i nästa steg ska ta hand om passagerare inom Svealandstrafikens trafikområden.


Försäkringsärenden

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och utför alla former av försäkringsarbeten relaterade till foliering och dekor. Att tänka på om fordonet måste lackeras innan foliering så behöver lacken andas/härda i några veckor innan foliering, mer exakt vet lackeringsverkstaden.


Reklam på bussbaksida

Vi arbetar i stor utsträckning med att montera reklam på bussbaksidor. Dels gör vi monteringsarbete åt kund som då tillhandahåller material men det finns även de kunder som vill att vi producerar materialet och monterar. Detta är ett erkänt mycket bra sätt att marknadsföra sig på enligt statistiska undersökningar.